Preţul energiei încheie săptămâna la peste 400 lei/MWh. Septembrie poate deveni cea mai scumpă lună a anului

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 sep 2018 Autor: Roxana Petrescu

Volatilitatea pare să devină o constantă a acestei luni, astfel că preţul mediu pentru 13 septembrie este cu 8% mai mic faţă de cel din ziua precedentă.

Nici pe final de săptămână şi cu o investigaţie a Consiliului Concurenţei în derulare preţul energie nu scade, astfel că şi azi achiziţiile pe vârful de consum se fac la peste 400 lei/MWh, peste media de circa 250 lei/MWh.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
energie
, pret
, incheiere
, constanta
, mediu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide