Filip Schwartz, acţionar al grupului Otter: Vom continua proiectul de extindere regională. În martie vom deschide al doilea magazin din Austria, la Viena

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 oct 2017 Autor: Simona Tatu

♦ Reţeaua Tezyo, un brand al grupului Otter, numără 21 de magazine, 18 în România şi trei la nivel regional, două în Cehia, la Praga şi Brno, şi unul în Austria, Viena.

Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution cu activităţi în retailul şi distribuţia de încălţăminte, va lansa anul acesta primul magazin online în Cehia, în contextul în care de la începutul anului a deschis două magazine Tezyo pe piaţa cehă. 

„Tinând cont de schimbările care vizează modalitatea de a face cumpărături, am decis să punem la dispoziţia clienţilor noştri varianta achiziţionării online (...). Următoarea piaţă care se va bucura de aceste beneficii este cea austriacă, în 2018“, a spus Filip Schwartz.

Otter Distribution a deschis luna aceasta cel de-al doilea magazin Tezyo din Cehia, în mallul Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai importante trei centre comerciale cehe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Filip Schwartz
, Otter
, actionar
, extindere regionala
, magazin
, viena
, incaltaminte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide