Antreprenori locali

Forte Partners a cumpărat un teren în zona Orhideea pentru a construi a treia fază a proiectului The Bridge

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Forte Partners, compania care dezvoltă proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, a achiziţionat un teren de 5.400 mp pentru a construi o a treia clădire. La un preţ mediu de cel puţin 500 de euro pe metrul pătrat în zonă, tranzacţia s-ar putea situa la 2,7 mil. euro.

Este prima expansiune a unui dezvoltator deja prezent în cea mai fierbinte zonă de birouri din Capitală, în condiţiile în care cei de la Forte sunt şi primii care au livrat deja o clădire în Grozăveşti.

„Faza a doua a proiectului The Bridge va fi finalizată în primul trimestru din 2019, când se vor muta primii chiriaşi anunţaţi deja. Pentru viitoarea extindere a proiectului, faza a treia, am achiziţionat un teren de circa 5.400 mp situat în continuarea celei de-a doua clădiri. Acest teren va fi dezvoltat în funcţie de nevoile actualilor chiriaşi care doresc să se extindă sau a altor viitori chiriaşi care doresc să vină la The Bridge“, a spus Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dezvoltatorului Forte Partners.

În prezent cel mai mare chiriaş al The Bridge este BCR, cu 18.000 mp, urmat de IBM cu 12.000 mp, UPC cu 6.000 mp, Medicover cu 4.500 mp şi Schlumberger cu 4.000 mp.

Potrivit datelor din piaţă Dedeman este interesat de achiziţia primelor două clădiri din proiectul The Bridge, tranzacţie estimată la cel puţin 150 mil. euro. Cu o a treia clădire, The Bridge ar putea trece de pragul de 200 mil. euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Forte Partners
, teren
, Orhideea
, The Bridge
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide