Forte Partners, în discuţii pentru achiziţia unui nou teren în zona Orhideea pentru o a treia fază a proiectului The Bridge

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Forte Partners, compania care dezvoltă proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, este în discuţii pentru achiziţia unui nou teren în zona Orhideea pentru a construi o a treia fază a proiectului The Bridge, având în vedere cererea pentru spaţii office din zonă, potrivit datelor din piaţă. Oficial, acţionarii dezvol­tatorului spun că sunt în căutare de terenuri, analizând posi­bilitatea de expansiune.

„Suntem în con­tinuare în căutare de terenuri în vestul Capitalei şi analizăm orice oportunitate pen­tru extin­derea Forte Partners în această zonă. Avem un portofoliu di­namic de terenuri situate în zone cu potenţial pentru viitoare dez­vol­tări imobiliare, care se poate mo­di­fica în funcţie de ten­dinţele pie­ţei”, a spus Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dez­vol­tatorului.The Bridge este primul proiect ca­re se dă în folosinţă în zona Pasajului Basarab / Gri­viţa care s-a conturat ca noul pol de birouri al Bu­cu­reş­tiu­lui. Forte Partners este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Bucureşti, cu capital românesc. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Forte Partners
, teren
, achizitie
, Orhideea The Bridge
, Geo Mărgescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide