Horia Ciorcilă (BT) şi Dorel Goia (Teraplast) au vândut clădirea de birouri Maestro Business Center din Cluj unui fond de investiţii britanic

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 iul 2018 Autor: Cristina Bellu

Fondul britanic de investiţii First Pro­perty, care deţine în România o clădire de birouri în Bucureşti şi două centre logistice în provincie, a achiziţionat clădirea de birouri Maestro Business Center din Cluj, imo­bilul aparţinând dezvoltatorului Omni­construct, ai cărui acţionari sunt Horia Ciorcilă, pre­şedintele Băncii Transilvania şi Dorel Goia, acţionarul majoritar al Teraplast Bistriţa. „Sunt foarte mulţumit de investiţia făcută de noi şi clienţii noştri în această clădire de birouri bine amplasată în centrul oraşului Cluj-Napoca. Cluj-Napoca este un oraş cu creştere rapidă, care susţine atât chiriile, cât şi creşterile de capital“, spune Ben Habib, group chief executive în cadrul First Property Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
birouri
, cladire
, business
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide