Ion Ghimbovschi, Ensight: antreprenorii trebuie să înţeleagă că dezvoltarea sistemelor de management al proceselor ar trebui să devină o cultură, care, fără investiţii continue în tehnologie, sisteme şi personal specializat în BPM, nu va genera rezultatele dorite

Secțiune susținută de Medlife Logo

miercuri, 00:03 Autor: Alexandra Cepăreanu

Lipsa de personal calificat şi gradul scăzut de cunoştinţe în ceea ce priveşte managementul proceselor de afaceri (BPM - Business Process Management) a dus la creşterea numărului de companii care apelează la serviciile de consultanţă. Comparativ cu 2017, numărul companiilor care folosesc servicii de consultanţă a crescut cu 10% în 2018, arată un studiu realizat de compania de consultanţă Ensight Management Consulting. Cele mai căutate servicii sunt definirea strategiei, training, managementul schimbării şi asistenţă la automatizarea proceselor. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Ion Ghimbovschi
, Ensight
, antreprenori
, sisteme de management
, BPM
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide