Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră: Avem nevoie de bani, oricare din hoteluri este de vânzare, doar să vină cumpărători cu bani!

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 feb 2017 Autor: Mirabela Tiron

Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră, care deţine cele mai multe unităţi hoteliere din România, unele lăsate în paragină de ani întregi şi care au fost scoase la vânzare, spune că nu găseşte în piaţă cumpărători serioşi, cu bani, şi că a decis să schimbe politica de vânzare.

„Avem multe hoteluri, am decis să schimbăm politica, aşa că vindem oricare din hoteluri, doar să vină cumpărători cu bani. Avem nevoi de bani să reparăm şi să modernizăm“, a spus el. THR Marea Neagră are hoteluri în staţiuni ca  Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn şi Neptun, însumând 7.984 de locuri de cazare. Compania va plăti din acest an, la fel ca toate celelalte firme ce controlează unităţi de cazare, un impozit specific pe fiecare loc de cazare, indiferent dacă face sau nu profit, ceea ce îi va creşte costurile.

THR Marea Neagră nu este singura companie care a scos la vânzare hoteluri în stare de degradare. Şi Josef Goschy, proprietarul Unita Turism, a aşteptat ani buni până să vândă complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.02.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Seful THR Marea Neagra
, hoteluri
, vanzare
, cumparatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide