Antreprenori locali

Producătorul de ambalaje Goldplast Bistriţa şi-a bugetat o creştere de 11% a producţiei

Secțiune susținută de Medlife Logo

4 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ambalaje şi ţevi din polietilenă Goldplast din Bistriţa, controlat de antreprenorul Ioan Stejerean, va finaliza în acest an un proiect european de 800.000 de euro în vederea creş­terii pro­duc­tivităţii com­paniei cu apro­ximativ 11% pe an. Compania a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de aproximativ 15 mil. lei (3,3 mil. euro), în uşoară creştere faţă de anul an­terior, un profit net de 320.000 de lei (70.000 de euro), având un nu­măr mediu de 74 de angajaţi, potri­vit site-ului Ministerului Finanţelor. „Piaţa a avut o evoluţie constantă în acest an, urmând o uşoară creştere în trimestrul IV. Având în vedere cererea de ambalaje biode­gradabile, piaţa pen­tru care suntem pregătiţi de livrare va creşte producţia fabricii noastre cu apro­xi­mativ 11,4% pe an“, a declarat pentru ZF Transilvania antreprenorul Ioan Stejerean.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ambalaje
, bistrita
, producator
, crestere
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide