Lanţul Starbucks deschide prima cafenea din Piteşti: grupul ţinteşte dublarea numărului de cafenele din România în următorii doi ani

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Grupul american Starbucks, prezent din 2007 pe piaţa locală,  a inaugurat prima cafenea a brandului în Piteşti,  ajungând la 40 de unităţi în ţară. 

Compania intenţionează să îşi dubleze numărul de cafenele în următorii doi ani, mizând printre altele pe apetitul românilor pentru socializare. „(...) Starbucks îi încurajează pe oameni să se adune împreună cu cei dragi (...“, a spus Mateusz Sielecki, director regional pentru Starbucks România şi Bulgaria.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Starbucks
, grup
, cafenea
, pitesti
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide