Mega Image continuă expansiunea în ţară şi deschide primul său supermarket în Tmişoara

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Mega Image, al doilea cel mai extins lanţ de supermarketuri şi magazine de proximitate din România după numărul de unităţi, îşi continuă expansiunea în ţară şi deschide primul său supermarket în Timişoara, retailerul ajungând astfel la o reţea totală de 620 magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go şi Gusturi Româneşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
mega image
, continuare
, expansiune
, deschidere
, supermarket
, magazine
, timisoara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide