O companie din Timişoara produce lentile pentru ochelari de 29 mil. lei şi lucrează cu o marjă de profit de 17%

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Interoptik, o companie înfiinţată în urmă cu 26 de ani la Timişoara, specializată în producţia de lentile pentru ochelari, a raportat anul trecut afaceri de aproape 29 de milioane de lei, în creştere cu 21% faţă de 2016.

Profitul companiei a ajuns la peste 5 mi­lioane de lei, ceea ce corespunde unei marje de 17%, iar compania angajează 84 de persoane, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, companie
, ochelari
, profit
, afaceri
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide