Peste 2.000 de salariaţi din România croiesc haine şi produc pantofi pentru Marks & Spencer

Secțiune susținută de Medlife Logo

9 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

Gigantul britanic produce în 68 de ţări, lucrând cu aproape 1.800 de fabrici care au în total circa 1 milion de salariaţi.

Marks & Spencer, gigantul britanic care are două divizii principale (una de modă şi o alta de comerţ alimentar), colaborează în România cu şapte fabrici. Şase dintre acestea realizează haine, iar cea de-a şaptea produce pantofi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, marea britanie
, salariati
, fabrici
, gigant
, haine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide