Prima confirmare oficială: Animax, reţeaua de pet-shop-uri construită de Cristian Ludovic Pop a fost cumpărată un fond britanic pentru 20 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

Fondul de investiţii Rohatyn Group, fondat de un fost bancher al JP Morgan, a pus pe masă în jur de 20 mil. euro pentru lanţul de pet-shop-uri Animax construit în peste 15 ani de antrepre­norul Cristian Ludovic Pop, conform ZF.

Ziarul Financiar a anunţat tranzac­ţia acum trei luni, însă oficialii celor do­uă părţi nu au confirmat informaţia niciodată. Săptămâna trecută însă, compania de audit şi consultanţă Deloitte a anunţat că a consiliat această mutare, ştirea fiind anunţată pe pagina proprie de Facebook a companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Animax
, construire
, pet
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide