Sphera Franchise Group deschide al treilea Taco Bell din Bucureşti. Urmează Constanţa

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iul 2018 Autor: Roxana Rosu

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, deschide mâine cel de-al treilea restaurant Taco Bell din România, în ParkLake Shopping Center Bucureşti, reţeaua americană urmând să se extindă apoi în afara Capitalei, la Constanţa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
romania
, shopping
, restaurant
, deschidere
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide