Un antreprenor din Timişoara a ajuns cu brandul de miere BeePower în reţeaua de magazine dm drogerie markt şi într-o prăvălie din Berlin

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iul 2018 Autor: Mădălina Panaete

Brandul este distribuit şi în magazine cu produse naturiste, dar şi online.

Bogdan Boie, 24 de ani, un dan­sa­tor din Timişoara, a investit peste 40.000 de euro într-un business cu mie­re şi alte produse care au în com­po­nen­ţă atât miere, cât şi fructe sau seminţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, brand
, produse
, magazine
, miere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide