Valenti Impex din Bihor, unul dintre cei mai mari producători de încălţăminte din România, a concediat 800 de salariaţi şi a renunţat la o mare parte din producţie

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 sep 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

♦ În 2017, compania Valenti Impex, deţinută de antreprenorul bihorean Antal Nemeş, avea afaceri de 8 milioane de euro şi peste 1.000 de angajaţi, iar în aprilie 2018 a ajuns la un număr de 310 salariaţi şi aşteaptă afaceri de 3 milioane de euro până la finalul anului, cu peste 60% mai mici faţă de anul trecut ♦ Anterior grupul producea pentru nume mari, precum gigantul Puma, dar clienţii nu au mai venit cu comenzi ♦ În prezent Valenti Impex închiriază fostele spaţii de producţie altor companii.

Compania Valenti Impex din localitatea Marghita, judeţul Bihor, unul dintre cei mai mari 30 de producători de încălţă­minte din România după datele din 2017, a renunţat la 800 de angajaţi şi a închis o parte dintre cele patru unităţi de poducţie. Mai mult, a renunţat să mai realizeze produse finite din cauza lipsei cererii, optând doar pentru părţi componente pentru încălţăminte.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Valenti
, productie
, bihor
, incaltaminte
, companie
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide