Robert Vass, DKV: Evoluţia industriei auto influenţează direct transportatorii

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Scăderea exporturilor unei companii auto afectează mulţi transportatori români.

Piaţa transporturilor din Europa, dar şi consumul de motorină ar putea fi afectate anul acesta de incertitudinea legată de „războiul” comercial al Statelor Unite şi posibilitatea de a taxa maşinile produse în Uniunea Europeană şi exportate în SUA. De asemenea, scandalurile alimentate de posibilitatea ca tot mai multe oraşe din Europa de Vest să interzică dieselurile afectează producţia auto.

„Creşterea companiilor de transport încetineşte anul acesta. Există un impact puternic şi pentru România în ultimul an.  Spre exemplu, avem situaţia internaţională cu Statele Unite şi China care poate afecta industria auto. Industria auto este una unde transporturile contează foarte mult. Spre exemplu, avem un grup german care nu mai exportă la fel de multe maşini şi toată Europa este afectată. Transportatorii români spre exemplu sunt afectaţi pentru că mulţi dintre ei lucrează cu mai mulţi constructori auto germani. Este multă incertitudine în piaţă atât în Europa, cât şi la nivel mondial”,  a declarat Robert Vass, country manager al DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa şi unul dintre cei mai mari de pe piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Robert Vass
, DKV
, industria auto
, transportatorii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide