Rondocarton a avut în 2017 un profit de 34 mil. lei, plus 40% la afaceri de 412 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cel mai mare producător de carton ondulat din Ro­mâ­nia, a raportat pentu 2017 o cifră de afaceri de 412,3 mil. lei (aproximativ 90 mil. euro), în creştere cu 17% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Austriecii au avut un profit net de peste 34 mil. lei (7,5 mil. euro), plus 39,5% faţă de anul anterior. Numărul mediu de angajaţi ai Rondocarton a ajuns anul trecut la 417 persoane, de la 350 de oameni în 2016, potrivit mfinanţe.ro. Compania estimează că se va a­pro­­pia în acest an de afaceri de 100 mil. euro. Rondocarton deţine do­uă fabrici, în Târgovişte şi Apahida (Cluj-Napoca), cu o capacitate totală de producţie de 120.000 de metri pă­traţi de ambalaje de carton ondulat pe an. Rondocarton vinde cea mai mare parte a producţiei, în jur de 90%, pe piaţa locală, iar restul mer­ge la export, po­trivit unor infor­maţii furnizate anterior de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
rondocarton
, afaceri
, profit
, crestere
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide