Skanska a semnat primul contract de închiriere pentru birourile Equilibrium din Barbu Văcărescu

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Suedezii de la Skanska au semnat cu agenţia de marketing şi comunicare Mercury 360 pentru 1.000 mp de birouri în viitorul proiect Equilibrium pe care compania îl dezvoltă în zona Barbu Văcărescu din Capitală, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Acesta este primul contract semnat pentru viitorul proiect de birouri care va fi gata anul viitor. În prezent cei de la Mercury 360 au birourile în Iride Business Park, în zona Dimitrie Pompeiu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Skanska
, închiriere
, birouri
, Equilibrium
, Barbu Văcărescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide