Spitalul Monza şi Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria investesc 50 de milioane de euro într-un complex medical în Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Spitalul Monza din Capitală, con­tro­lat de italienii de la Policlinico di Monza, cel mai mare spital privat din ţară de chirurgie cardiovasculară şi Enayati Group, dezvoltat de medicul Wargha Enayati, care a pus bazele reţelei Regina Maria au semnat un parteneriat pentru a dezvolta un complex medical de 50 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
bucuresti
, spital
, medici
, complex
, regina
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide