Traderul elveţian Glencore, unul dintre cei mai puternici din lume, face 400 mil. euro cu 53 de angajaţi în România

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 iun 2017 Autor: Roana Rotaru

Traderul elveţian Glencore Agri­cul­ture România, parte a grupului cu acelaşi nume, a vândut anul trecut ce­reale şi seminţe oleaginoase de peste 1,8 mld. lei (404 mil. euro), în creştere cu 45% faţă de anul precedent, potrivit da­telor Oficiului Naţional al Registrului Co­merţului.

Divizia locală a Glencore, con­dusă de CEO-ul rus Petr Kalashnikov, a înregistrat un profit de 12,5 mil. lei (2,7 mil. euro), un nivel similar cu cel din anul precedent, rezultate obţinute cu ajutorul a 53 de salariaţi.

Petr Kalashnikov, absolvent al Insti­tutului de Stat pentru Relaţii Inter­na­ţionale (MGIMO) din Moscova, a fost numit CEO al diviziei Glencore din Ro­mânia în 2013.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Trader elvetian
, Glencore
, angajati
, cerealem cargill
, cereale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide