ANALIZĂ REAL ESTATE

Trei din cele patru malluri sub brandul Vivo! ale austriecilor de la Immofinanz sunt pe pierderi

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Fulga Dinu, country manager operations al Immofinanz România: „Aceste rezultate sunt de natură financiară şi nu au legătură cu performanţa operaţională”. 

Cele patru malluri pe care compania austriacă de dezvoltare imobiliară Immofinanz le are în România sub brandul Vivo! au înregistrat în 2017 o cifră de afaceri cumulată de 171,3 milioane de lei, în creştere cu 8% faţă de anul anterior. Per total însă, centrele comerciale au adunat pierderi de 56,4 milioane de lei, faţă de un profit de aproape 200 de milioane de lei în 2016, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza rezultatelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Cel mai performant mall după cifra de afaceri înregistrată anul trecut a fost tot cel din Cluj-Napoca, administrat de Polus Transilvania Companie de Investiţii, care a avut un business de 80,7 mil. lei şi a fost, de altfel, singurul care a înregistrat profit în 2017. Toate celelalte au avut pierderi de peste 10 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ANALIZA
, REAL ESTATE
, malluri
, Vivo
, Immofinannz
, Fulga Dinu
, centre comerciale
, chirii
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide