Antreprenori locali

Un antreprenor din Cluj cu 40 de magazine şi 64 mil. lei din panificaţie: Nu mă simt bine ca român să văd cât se importă pe domeniul nostru

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Nicolae Chiorean

Antreprenorul Nicolae Chiorean a înfiinţat în 1993 compania Panemar, specializată în producţia de pâine şi produse de pati­se­rie, pe care a dus-o la afaceri de 64 de milioane de lei anul trecut, în creştere cu 18% şi la un număr mediu de 600 de angajaţi.

„Vrem să acoperim piaţa din ţară în aşa fel încât să existe o ofertă autoh­to­nă, care să vină în întâm­pinarea nevoi­lor populaţiei şi să nu mai im­portăm ca acum pe domeniul  pa­ni­ficaţiei. Nu mă simt bine ca român să văd cât se importă pe domeniul nostru. Deocam­dată ne gândim să acoperim cât mai mult piaţa din România“, a spus pen­tru ZF Nicolae Chiorean, proprietarul Panemar.

Capacitatea de producţie a fabricii Panemar este de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie.

În prezent funcţionează 40 de magazine sub brandul Panemar, iar 98% din pro­ducţie merg în aceste spaţii, compania trimiţând pro­duse şi în grădiniţe private şi de stat.

România, al cincilea cel mai mare producător de grâu din UE, a importat produse de brutărie şi de patiserie de 296 mil. euro în 2017, în creştere cu 13% faţă de anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, antreprenor
, Cluj
, magazine
, panificaţie
, Nicolae Chiorean
, panemar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide