Un executiv român care a condus cea mai mare fabrică P&G din Europa, promovată la sediul din Geneva

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 iun 2017 Autor: Cristina Rosca

Adina Pascu (46 de ani), unul dintre cei mai puternici executivi români din P&G, care şi-a construit cariera în segmentul de producţie, a preluat o funcţie de management la sediul euro­pean al gigantului american, la Geneva. Ea este de câteva luni associate director initiave management în cadrul P & G la Geneva, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare LinkedIn. Românca face această mutare după ce timp de patru ani şi jumătate a condus din poziţia de director general cea mai mare fabrică din Europa a gigantului american Procter&Gamble, aflată în Novomoskovsk, Rusia. În cadrul P&G, pentru expaţi există mandate relativ standard de 4-5 ani. În 2013, Adina Pascu lăsa con­ducerea fabricii P&G de la Timişoara (vândută ulterior către nemţii de la Dalli) pentru a deveni director general al fabricii din Rusia. Ea revenea astfel în fabrica unde timp de doi ani, începând cu 2003, a fost manager al producţiei de detergenţi lichizi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, crestere
, geneva
, europa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide