Un start-up pe zi. Două corporatiste au investit 10.000 de euro într-o afacere dulce-sărată şi se gândesc la extindere

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 nov 2018 Autor: Florentina Niţu

Produsele sunt realizate în mod transparent, astfel încât clienţii să participe vizual la realizarea lor, deoarece laboratorul unde sunt create şi spaţiul destinat clienţilor se află în acelaşi loc, ceea ce-i face pe cei care le calcă pragul să se simtă ca în propria bucătărie.

„Preţul unei felii de tartă începe de la 12 lei, iar preţul unei tarte întregi porneşte de la 80 de lei, în funcţie de particularităţile sale.“

Cătălina Dima şi Rodica Coderie au pornit pe drumul antreprenoriatului în urmă cu un an, la îndemnul prietenilor, fiind atrase de bucătărie şi au investit 10.000 de euro într-un business cu tarte, iar anul acesta aşteaptă vânzări de 27.000 de euro, în creştere cu 33% faţă de anul anterior.

„Tartelicious este cea mai mică tărtărie din Bucureşti, care a luat naştere din pasiunea noastră pentru mâncare. Ne cunoaştem de peste 15 ani şi tot de atâta timp suntem şi prietene. Iniţial, am început să gătim pentru prietenii noştri, iar încurajările lor ne-au făcut să deschidem un loc unde pot veni să mănânce bunătăţi făcute de noi şi să ne şi răsplătească“, spune Cătălina Dima, cofondatoarea Tartelicious. 

Au ales să facă o afacere cu tarte, deoarece le permite să fie creative, iar gustul acestora poate fi atât dulce, cât şi sărat, astfel încât să satisfacă papilele gustative ale tuturor clienţilor. Însă, pe lângă tarte, cele două antreprenoare mai fac şi plăcinte şi torturi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.11.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, extindere
, business
, crestere
, bucatarie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide