Belgienii de la Reynaers Aluminium şi-au majorat afacerile cu 15% în primele şase luni ale anului

10 iul 2018 Autor: Cristina Bellu

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România

Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a producătorului european de soluţii de aluminiu pentru construcţii cu acelaşi nume, a raportat în prima jumătate a anului afaceri în creştere cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut, segmentul rezidenţial generând 70% din vânzări.
 
În ultima perioadă, distribuţia de sisteme pentru sectorul rezidenţial este aria dominantă a businessului nostru, reprezentând 70% din vânzările înregistrate în prima parte a anului 2018.”, a spus Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, majorare
, romania
, crestere
, perioada
, vanzari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide