Teraplast şi-a triplat valoarea de piaţă, la 307 milioane de lei. „Cea mai mare provocare a fost criza din 2008”

5 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dorel Goia, acţionarul majoritar al Teraplast,

Procesatorul de PVC Teraplast Bistriţa a investit în ultimii zece ani 323 de milioane de lei în fabricile pe care le are în România, sumă la care se adaugă 314 milioane de lei pentru salariile angajaţilor.

Bilanţul companiei pentru ultimul deceniu vine în contextul în care, la începutul lunii iulie, grupul a marcat zece ani de la listarea pe Bursa de Valori de la Bucureşti. Grupul Teraplast şi-a triplat valoarea de piaţă în cei zece ani de tranzacţionare, având acum o capitalizare de aproape 307 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
teraplast
, crestere
, criza
, piata
, provocare
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide