​Cine a câştigat contractele de 19,8 milioane de euro pentru dotarea a 34 de spitale cu aparate RMN şi computer tomograf

11 ian 2018 Autor: Georgiana MihalacheDivizia de echipamente medicale a gigantului american General Electric (GE) a câştigat un contract de 15,8 milioane de euro pentru dotarea cu 24 de echipamente de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), arată datele transmise la solicitarea ZF de ministerul Sănătăţii. Acesta este cel mai mare contract dintre cele trei atribuite de ministerul sănătăţii, contracte cu o valoare totală  de 19,8 milioane de euro, care prevăd dotarea a 34 de spitale cu echipamente RMN, CT (computer tomograf) şi sisteme de arhivare a imaginilor medicale (PACS).

Companiile din cadrul GE, care sunt furnizori de aparatură medicală pentru spitale sunt General Electric Medical Systems Romania S.R.L. (lider) & General Electric Medical Systems Polska sp.z.o.o.(partener).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
dotare
, castigare
, contracte
, spitale
, computer
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide