Industrie: La cinci luni, comenzile noi au crescut cu 18%, iar vânzările cu 13,5%

12 iul 2018 Autor: Iulian Anghel

Comenzile noi din industria prelucrătoare (valoare contractelor încheiate) au crescut pe total piaţă internă şi externă în primele cinci luni, an/an, cu 18%, în ciuda faptului că producţia industrială a dat semne de oboseală în primele luni din an.

Potrivit datelor INS, au crescut spectaculos comenzile în industria bunurilor de capital (plus 21%), dar şi în industria bunurilor intermediare (plus 16,8%). În industria bunurilor de folosinţă îndelungată comenzile au crescut cu 11,3%, iar în industria bunurilor de uz curent cu 4,1%. Î

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Industrie
, comenzi
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide