Ultimele informaţii despre starea lui ”Busu”. Va fi adus în Bucureşti cu un elicopter SMURD

miercuri, 14:01 Autor: Departamentul Social

Actorul Florin Busuioc va fi transportat, de la spitalul din Craiova, la Bucureşti, un elicopter SMURD urmând să îl aducă în scurt timp, aterizând la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, informează IGSU şi să îl transporte la un spital.

IGSU informează că actorul Florin Busuioc va fi adus la Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală.

"Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova", a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş.

Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Traşcă, ce, la ora transmiterii ştirii, urmează să intre în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la Bucureşti.

"Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior", potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Florin Busuioc are 56 de ani.

 
Cuvinte cheie:
FLORIN BUSUIOC
, ELICOPTER
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide