Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un customer support representative într-un centru de servicii

12 sep 2018 Autor: Adelina Mihai

Angajatorii din centrele de servicii au sisteme de training bine puse la punct, astfel că pot angaja uşor oameni fără experienţă profesională anterioară.

Un angajat care lucrează în departamentul de suport pentru clienţi dintr-un centru de servicii de tip business process outsourcing câştigă între 1.500 de lei net pe lună şi poate ajunge la un venit lunar de peste 6.500 de lei net pe lună, arată datele furnizate de platforma Undelucram.ro, un instru­ment online pentru cău­tarea şi compararea sa­la­riilor din Ro­mânia.

„Ştim deja că există o criză a forţei de muncă în zona cus­tomer support. Dacă în alte industrii un diferenţiator puternic stă în anii de experienţă, în zona de customer support limbile străine rare sunt un plus pentru oricine îşi caută un loc de muncă. Din ce am văzut din descrierile joburilor care se postează pe Undelucram.ro, din ce în ce mai multe în acest domeniu companiile au deja pro­cese şi sisteme de training foarte eficiente, deci experienţa poate fi compensată sub o formă sau alta. Ca remuneraţii, în BPO un angajat din departa­mentul de customer support poate câştiga până la 6.500 de lei în funcţie de limba străină pe care o stăpâneşte“, a explicat Costin Tudor, fondatorul platformei Unde­lucram.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi in Romania
, customer support representative
, centru de servicii
, salariu
, training
, forta de munca
, angajatori
, limbi straine
, angajare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide