Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un director de vânzări în sectorul serviciilor financiare

6 feb 2018 Autor: Adelina Mihai

Ştefan Stavrositu, senior tutor & specialist, Salestrust.eu: „Pentru directorii de vânzări este foarte importantă competenţa de a transforma percepţia pieţei cum că banca sau asigurătorul sunt «furnizori de comisioane» cu un «business uman», respectiv o organizaţie umană care aduce plusvaloare clienţilor şi care în plus este recomandată mai departe familiei şi prietenilor.“

Un director naţional de vânzări care lucrează într-o bancă sau într-o companie de asigurări din România are un salariu fix de 4.000 – 4.500 de euro net pe lună, arată datele furnizate de firma de training în domeniul vânzărilor Salestrust.eu.

Pe lângă salariu, un director naţional de vânzări care activează în sectorul serviciilor financiare primeşte şi bonus în funcţie de îndeplinirea targetului, precum şi al 13-lea salariu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, director de vânzări
, castig
, servicii financiare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide