VIDEO ZF Live. Irina Wagner, fondator Wagner Arte Frumoase şi Poveşti: „Pătura medie, corporatistul, se subţiază sau nu mai are timp de lucruri frumoase. Pătura înaltă consumă branduri“

22 mar 2018 Autor: Roxana Rosu

Atelierul de produse din porţelan Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, un busi­ness creat de surorile Irina şi Ana Wagner, a ajuns anul trecut la vânzări de circa 100.000 euro, în creştere cu 20%, în condiţiile în care segmentul clienţilor interesaţi de astfel de produse de design este limitat totuşi în România.

„Businessul nostru a scăzut faţă de anii de dinaintea crizei, odată cu piaţa. Oamenii se reorientează spre nevoile de bază. Pătura medie, corporatistul, se subţiază sau nu mai are timp de lucruri frumoase. Pătura înaltă consumă branduri. Noi ne adresăm celor din pătura medie, liberilor profesionişti şi corporatiştilor. Este un business foarte sensibil la condiţiile din jur“, a spus Irina  Wagner la ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.03.2018

 
Cuvinte cheie:
arta
, povesti
, timp
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide