Ascensiunea spectaculoasă a unui executiv român care şi-a început cariera la ZF, apoi a lucrat la Kaufland, Lidl, Baumax, iar acum a fost promovat în grupul Deichmann să preia conducerea a zece pieţe, începând de la România şi Austria, până la Cehia sau Ungaria

28 iun 2018 Autor: Cristina Rosca

Radu Stoica a condus din poziţia de managing director businessul retailerului de încălţăminte Deichmann în România în ultimii patru ani, iar acum el a preluat aceeaşi funcţie însă în regiunea CSEE (Central Southern Eastern Europe) ce cuprinde zece pieţe.

El va coordona operaţiunile din Austria, Un­ga­ria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Bosnia Herţe­govina, Slovenia, România şi Bulgaria. Odată cu această funcţie se va muta la Viena, potrivit pro­filu­lui său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Deichmann
, romania
, business
, director
, executiv
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide