Conferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie 2018

Emanuel Babici, vicepreşedinte Uzinsider: Unele dintre firmele care au realizat cele mai mari obiective ale României sunt pe punctul de a fi închise. Este o tragedie

28 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Emanuel Babici, vicepreşedinte Uzinsider

Lipsa investiţiilor publice duce la prăbuşirea industriei de producţie a echipamentelor pentru tehnologii complexe, este de părere Emanuel Babici, vicepreşedinte Uzinsider.

„Firmele din acest domeniu au realizat, în urmă cu 25 de ani, unele dintre cele mai mari obiective ale ţării – Porţile de fier 1 şi 2, Rovinari, Turceni. Aceste întreprinderi sunt însă pe punctul de a fi închise acum. Este o tragedie a industriei”, a spus Emanuel Babici, speaker în cadrul conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
vicepresedinte
, crestere
, firme
, inchidere
, obiective
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide