Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un specialist de credite

13 sep 2018 Autor: Adelina Mihai

„În oraşele din provincie, sistemul bancar rămâne unul dintre cei mai ofertanţi angajatori.“

Un specialist de credite în sectorul bancar cu o experienţă profesională cuprinsă între 6 şi 10 ani are un salariu mediu de 4.295 de lei pe lună, potrivit datelor Paylab.ro, comparatorul salarial lansat de portalul de recrutare eJobs România.

„Băncile au fost dintotdeauna unul dintre domeniile care au atras cei mai mulţi candidaţi din piaţă şi care au încercat să vină cu oferte competitive, în ceea ce priveşte atât pachetul salarial, cât şi oportunităţile de dezvoltare. Deşi la nivelul Capitalei concurenţa, la nivelul salariilor, este mare, în cazul oraşelor de provincie sistemul bancar rămâne unul dintre cei mai ofertanţi angajatori“, a spus Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, specialist de credite
, banci
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide