CJ Satu Mare investeşte peste 11 mil. euro pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea spitalului judeţean de urgenţă

2 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Consiliul Judeţean Satu Mare a atras o finanţare de 11,3 mil. euro prin Programul Interreg V-A România-Ungaria pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare. O infrastructură nouă, într-o clădire de 6 nivele, va face posibilă mutarea majorităţii secţiilor de la spitalul vechi, unde vor rămâne doar secţiile de psihiatrie acuţi şi cronici, potrivit unui comunicat al CJ Satu Mare.

’’Din cele 11,3 milioane de euro va fi construită o nouă aripă şi vor fi dotate 17 secţii din cele 32 ale spitalului judeţean. Din anul 1975, de când există spitalul judeţean Satu Mare nu s-a făcut o astfel de investiţie privind infrastructura de sănătate din judeţ. În primele 6 luni de la semnarea actului va trebui să prezentăm studiul de fezabilitate iar apoi vom organiza licitaţia pentru proiectare şi execuţie. Vor urma apoi, conform programului de finanţare, maximum 24 de luni în care vor trebui încheiate lucrările’’, a declarat Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
satu mare
, consiliul judetean
, spital
, cladire
, construire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide