Şcoala britanică de business de la Cluj a ajuns la a doua generaţie de manageri

12 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

A doua generaţie EMBA University of Hull, şcoala de business britanică cu predare în Cluj-Napoca, va absolvi cursurile joi, 12 iulie, în cadrul unei ceremonii organizate la University of Hull, din Marea Britanie. O ceremonie similară va avea loc şi în România, în Cluj-Napoca, în luna noiembrie, potrivit unui comunicat al Universităţii Babeş-Bolyai.

’’După doi ani de muncă, studenţii noştri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoţesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. (...) Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut şi aştept să văd cum îşi vor continua parcursul profesional’’, a declarat dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
marea britanie
, business
, scoala
, generatie
, manageri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide